NK Cornhole 2023, een kort verslag

Het 1e NK Cornhole door de NCHB is een feit.

Papendal 29 en 30 april 2023

Op 29 en 30 april 2023 is het eerste NK Cornhole onder auspicien van de NCHB io. gespeeld.
Dit NK werd parallel aan de ACL Dutch open georganiseerd. Alle credits voor de ACL jongens die ons hebben geholpen dit NK tot een succes te maken.

Het was een uitmate geslaagd tournooi, waarbij we met veel belangstelling en bewondering hebben gekeken naar de pro’s die soms achteloos 4-baggers produceren.

De uitslagen:

Bij de dubbels ging de finale tussen Karel en Timo Sleegers tegen, Gerrit Grashof en Soren Berghout. Na een spannende strijd kregen Karel en Timo de 1e bekers door Theo Stikkers (bestuurslid van de NCHB)uitgereikt.

Bij de singles ging de finalepartij tussen Timo Sleegers en Ton de Vries. Ton wist zijn aanvankelijke achterstand  om te buigen in de winst. Hij kreeg de beker uitgereikt door Johan de Vries, een van de andere bestuursleden.

Wij kijken terug op een mooi toernooi en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien op het volgende de NK of bij het eerstvolgende toernooi. Hou ons daarvoor in de gaten.

Theo Stikkers
Erwin van der Woude
Johan de Vries

 

Impressies van het NK 2023

Vond je dit artikel leuk?

Laatste berichten

Houd onze laatste berichten in de gaten voor nieuws over Cornhole in Nederland!

Ontvang korting via de bond

Cornhole is een sport voor jong en oud. Doe mee. Kijk bij onze partners voor de aanschaf van materialen We willen op allerlei manieren de

Word Lid

Van de Nederlandse Cornhole Bond